*suck*

Det var inte väntat men inte helt oväntat heller.. blir less varje gång..

Driving cap

Så heter den tydligen, men gubbkeps är normalare och kalla den. Hur som helst, så jag använder en sån nu! Aldrig passa t i nån keps eller så men just den stillen funkar för mig faktisk =]

image29


Tror ja ska ta några stilbilder, kan ni kritisera mina val om ni vill =P

Fredag

Som många av er vet så blir ja ganska lätt förvirrad och fundersam.. inte på ett alzeimers sätt dock. Tänker, funderar och analyserar saker lite förmycke, vet att ja gör det, svårt att låta bli. Bryr mig nog mer än ja borde också kanske, men ja är sån helt enkelt.
Just nu är det väll mest två saker som ja tänker på, båda om tjejer, ni är förvirrande!

Hur ska man veta om nån är intresserad då hon går från jätte pratig till att knappt säga nå, ger korta svar, allmänt ointresserad av det man säger(tex. berättar ja att det gör cp ont i knät trodde ja att ja skulle få mer än ett ajdå till svar..). Men kan ju lika bra vara inget, mycke med annat eller så.. Men ja blir ändå fundersam..

Även om du säger att det inte är nått och ja inte behöver oroa mig så funderar ja ändå vad det kan vara när du helt plöttsligt åker iväg. Du har verkat lite olik dig i veckan, lite skummare än vanlig.. Du vet att du kan prata med mig om allt =] Men hoppas du får det skoj näe du är borta!

Tatueringen går det fint med, böjar vara en sårskorpa på den men smörar med helosan 6ggr om dan så den håller sig mjuk och fin!
Blir stan på lördag med Eve, har inget och handla eg men kan ju flumma runt och irritera hon lite. Men bli inte grinig igen bara för att ja inte tar butikerna i turordning så vi måste gå tillbaka lite.. Slappna av och flumma mer! =D

Och en sak till... TGIF!!!!!!

image28

Hehe


Tatuerings uppdatering

Så ser den ut nu dagen efter =]

image27

Så blev den

image26


Lite slemmig och invirad i glapack nu men syns hyfsat =]

Nöjd!

Nu har ja precis kommit tillbaka från Aeon med en svidande vänster överarm! Blev skit bra =D Och då alla undrar om det inte gjorde ont, så jo klart det gjorde det, dom karvar i en fgs! Men det är inte farlig smärta, dra en vass blyertspenna efter armen, nått sånt.. Sen blev det mest ett molande och efter runt 1,5h rakt av så var det klart.
Lite yr nu men inte mycke.. Jobbar går bara fint så!

Återkommer med nån bild senare idag.. kanske.. är invirad i glapack just nu så syns lite dåligt..

*Nynnar*


Oops..

Lite pinsamt.. tagit fel på dag.. är imorgon ja har tid för tatuering tydligen.. Så blev att ljuga om lögnen och dra en valls för chefen för att klara sig ur det =P Men gick bra att vara ledig en sväng imorgon iaf hehe..

Nerverna

Varit mycket nervositet senaste dagarna.. I lördags träffade ja Camilla för första gången, hade 200 i puls och en fjärils farm i magen innan det =P Men gick bra, var en riktigt trevlig kväll som ja hoppas det blir flera av =]
Sen igår var ja smått nervös för att ja idag sjukskrivit mig för att gå och tatuera mig vilket i sig känns smått nervöst idag! Kommer vara skit lite folk på jobbet idag och chefen vet att ja har tid för att tatuera mig men hade inte godkänt min ansökan om och få vara ledig halva dan. Berättade att det är minst ett kvartals väntan på och få tid så att hon tror att ja ska skippa den tid ja har enbart för att undvika att det blir stressigt på jobbet EN DAG för dom andra är hon bara naiv. Hade hon varit minsta diplomatisk hade hon kunnat ge mig halvdag, då blir det iaf inte lika mycket för dom första delen av dagen.. Men att hon inte ens vill diskutera det(vilket hon gjorde med dom som har semester idag) säger lite om henne som chef. Tisdag kommer bli en BITCH! Men tar ja hellre än att missa det här..

Återkommer med bild på gadningen senare idag =]

I väntans tider

Har förhandsbokat lite saker, "måste" ju sätta sprätt på dom kommande bonuspengarna(man måste göra nått roligt för sånna pengar, meningslösa annars..). Blev det här:

image19
Playstation 3 med GTA4 bundel(den som gör att ja får vänta, släpps 29/4)

image20
Extra handkontroll, allt är roligare om man är två ;)

image21
Laddstation för handkontrollerna

image22
Fjärrkontroll, en självklarhet!

image23
Casino Royale på Bluray :D

image24
Och en ordentlig HDMI kabel, har man en smiskande tv behövs det!

image25
Så ser min tv ut, men minus den skabbiga silverlisten längst ner..

Smakar det så kostar det, men fan så skoj det kommer bli!!!!!!!

Liten uppdatering

Var ett tag sen ja skrev nu, varit mycke på jobbet och hela helgen var jag i Boden och donade med corvetten(mer om det vid ett annat tillfälle). Skoj att ni läser min blogg en massa trotts att det inte kommer nått nytt till den.. eller sorgligt kanske. Behöver ni tips på hobbys så testa googla på hobbys eller GET A LIFE! (skämtar, älskar er alla)
Har rensat mitt kontantkort i helgen också.. Blev då vi inte kunde prata med varan på msn så blev det sms maraton istället hehe.. Helt klart värt det, hon är så rolig =]
Vi ska kanske träffas till helgen, skulle vara så jävla kul att träffa hon! Och är inte nervöst alls.. inte nå.. *HOST*


Gud förbannelse!

Har ventilerat min ilska över den här musikala vådtäkt för dom som ja vet har hört låten. Men måsta sprida mitt hat vidare. Hur i helvete kan man misshandla en av dom skönaste låtar som finns på dethör sättet? =S Som att ta Mona Lisa och göra hon blond FFS! Idiotiska jävla komersialiserings skit.. Fanns redan en helt underbar video till den tom, inte en officiell men lik förbannat grymm!
Döm själva..

Inofficiella:


Officiella:

21/4

Har inte berättat för alla, men ska göra nått den 21'a som ja längtat efter såå länge! Velade o funderade i ett halvår, sen fixade ja tid för ett kvartal sen(närmsta som fanns..). Sa till chefen att ja behövde sluta tidigt i slutet av mars, brukar ju inte vara nån fara att göra det och var ju ute i god tid. MEN, då får hon spatt och tycker att det är för lite folk då, så hon drar in semestern som var schema lagd och godkänd! Dom som skulle ha semester är skit sura, jag är inte så sur då ja kommer sjukskriva mig. Hon kommer inte kunna hindra mig från och passa tiden, inte en chans i helvetet!  Men ja hade mycke hellre jobbat halva dagen och stöttat mina kollegor då iaf, istället för att dom ska få slita hund hela dagen.. men är hon oresonabel så får hon stå sitt kast.

image18

Blev sent igår igen, satt uppe vid dator och pratade.. Men helt klart värt och vara lite trött idag för det. Mmmmm.. =]







=]

Lite gör en glad ibland, lite pirrigt i magen med =] Nice!

image17

To night!

Ikväll blir det konsert med TAW, köpte biljetterna för ett kvartal sen, så varit en jävla väntan men nu så blir det =]
Varit ute och vandrat idag också, så skönt väder! Åt årets första glass också, en TippTopp. Inte lika god som ja kommer ihåg den från när ja var liten men ändå god.

image16

Instinkter

Är smått irriterande när man känner hur magen känns konstig, adrenalinet börjar pumpa och man känner att slå ner personen bara man hör namnet eller antydan till den. Är väll försvars instinkterna som kickar in.. Vill beskydda den ja bryr sig om från den ja anser gör illa den. Men i det här fallet har den gjort valet själv att fortsätta.. Så att klappa till den andra skulle vara idiotiskt.. Men samtidigt vill ja det, skulle kännas bättre då för mig iaf. Kände ett stort NEJ direkt ja hörde talas om den andra, men men.. Hoppas min kompis gör det den tycker är bäst, ja kommer inte stå i vägen.
Får andas djupt o lugnt..

image15

Domedagen är kommen!!

Himeln öppnade sig och svavel och lava regnade ner. Dom 4 ryttarna av apocalypsen kom ridande.. Som ni alla redan gissat, jag har inte fått mig nått kaffe.. Jag VILL ha KAFFE!
Är nån jävla vattenläcksjävel utanför här så finns inget vatten i hela huset. Att inte gå på toa är en sak, att inte få mitt morgonkaffe är en helt annan.. Jag är inte en glad människa utan mitt kaffe! AAARRRGGGGHHHHH!!!!

image14

Wunderbar

För en bra start på veckan ska du börja:

  • Var förvirrad på morgonen då din hjärna ligger kvar på vintertid
  • Upptäck att det är slut på müsli så du får bara yogurt till frukost så är små hungrig i några timmar tills du får lunch
  • Stressa som fan hela dagen då det är folk lediga och sjuka på jobbet
Lyckas du med det och även flera dagar i rad har du en fantastisk vecka framför dig. Dålig sömn, spännd i hela kroppen och helt slut i huvet när du kommer hem. Kortfattat, Wudnderbar!

image13


Är lite fundersam på hur vissa avslutar samtal. Min farmor är expert på att avsluta samtal snabbt och kort.. Mitt i där man pratar med hon i telefon säger hon: Men då vet ja att det är bra med dig, Hej då! Visst det är lite underligt men man är van vid det från henne så. Men pratar med en som gör nästan samma sak nu.. Gillar verkligen och prata(eller skriva på msn, sak samma men utan telefon räkningen) med hon, ingen tvekan om det. Men mitt upp i det vi pratar kan hon säga: Men nu gick ja, Hej då! och logga ur.. Tänker WTF! varje gång, kan vara mitt uppe i nått vi pratar om också. För mig väldigt förvirrande, nån som har en idé om vad det är om? =/

RSS 2.0