Hollyshit =S

Ok, nerverna har frispel nu. Små darrar och känner mig smått speedad.. Men ja vågade!
Kanske ska berätta vad ja gjort. Var på Max idag och åt lunch, var en tjej i kassan där som ja inte sett förrut och hon var så jävla söt! Kunde inte låta bli och titta på hon när ja åt.. SÅ, lånade en penna av en som jobba där, skrev: Fika? mitt mobbnr/Henrik, på en servett som ja sen gick fram och gav hon när ja skulle gå. Får väll se om hon svarar, om inte så har ja iaf tagit chansen! =]

Lär ju gå bra att koncentrera sig på jobbet nu haha...

Boyd Coddington dead at 63, a tribute..


R.I.P

Läste precis att Boyd Coddington dog igår 27/2.. Vila i frid..

image10

Fantasi

Hitta den här på en designblogg, den som har gjort den måste ha gymm fantasi =]


Lycka!

Åkte ner på stan efter jobbet idag och gick på en liten loppis där ja köpte min LP-spelare för o se om dom hade nå nya skivor.. Det första ja ser när ja kommer dit var Pink Floyd - Dark Side of the Moon, helt underbar skiva och den har väll ett av världens mest välkända omslag.

image9
(Är för övrigt en solid granitskiva spelaren står på, överkurs, ja vet! )

Work work

Tillbaka på jobbet, bara slita bara gno.. Kan konstatera att det finns många haschtomtar så jobbar för oss, det med prata klarspråk är riiiktigt svårt för dom! Lite intressant dock att vissa som ringer till oss kallar alla killar på avd för Henrik..



Shoppingsugen

Såg premiären av Burn Notice i söndags, laddade ner o såg hela första sesongen sen. Riktigt skön serie!
Gillar stilen på huvudpersonen(som ja inte kommer ihåg vad han heter då ja aldrig gör det), speciellt den här outfiten:
image7

Så underar på och testa den till vår/sommar, trotsa den standardiserade svensson andan att man inte kan använda kostym utan för kontoret eller festen. Kollade H&M och dom har en hyfsat snygg linne kostym men är inte så kul och inte riktigt rätt färg.. Så tog och kollade YesStyle, en japansk webshop med gryyymt utbud! Hittade nått som ja tror skulle kunna funka:
image8

Så får se hur det blir.. om ja passar i det, säg gärna vad ni tycker!

Rastlös!

Känner mig full av energi och vill hitta på nått, men vet inte vad.. En kompis undrade om ja vill med och åka skridskor men känner inte riktigt för det. Se film eller lyssna på musik känns rätt meningslöst, kanske promenera lite..
Funderade på om man skulle testa kamikazidejting förresten, bara gå upp till nån tjej man ser på stan och fråga om hon vill ta ett fika. Hade nog kunnat vara kul och testa, skulle vara nervös som fan men ändå!

Förstår inte hur vissa tjejer(eller tjejer överhuvudtaget eg..) tänker riktigt.. Har pratat om hur vi känner så båda är på det klara med det. Men sen pratar vi lite att det skulle vara trevligt med att ha det på ett annat sätt, sen får man totalt skilda signaler hela tiden! Låter ena stunden att hon är intresserad och andra inte, eller att hon blir sur. Om vi träffades mer så skulle det förmodligen vara lättare och veta mer hur det faktiskt är, men går ju inte och få träffa hon! Alltid är det nått annat eller så mår hon inget bra så det inte går för det och om hon föreslår nått nån gång så är det inte i närheten av det vi pratat om annars.. Vill tända en eld här som båda kan värma sig på, men vedträna är blöta och springer runt på campingplatsen. Varför kan hon inte bara ta ett beslut och stå fast vid det?

Nu blåser och snöar det ute, blev det mindre lockande att gå ut.. hmm.. vill ha glass..

image4

Film!

Såg Stardust nyss, riktigt bra film faktiskt. Rolig, spännande, romantisk.. högljud =P
Har ganska bra surroundsystem och ser man film ska man höra den också.. så hela min lägenhet har en tendens att skaka ibland.. Så antingen är mina grannar döva, väldigt toleranta eller så är det riktigt bra ljud isolering i huset. Hur som helst är det bra!

Spånar lite på hur ja ska bygga tv-bänken.. går inte och ha en epa bänk för tjocktv's när man har en grymt fin LCD.
Ska ha en låg, lång och stilren bänk.. kommer nog använda skåp från IKEA och slänga på en ek skiva uppe på, men hur lång ska den vara, vart ska ja ha dom stora högtalarna, kommer ja ens ha dom stora högtalarna kvar eller ska ja skaffa mindre icke golv stående.. inte lätt.. Men funderar på nått sånt här:

image3
Vinylsvarven ska stå uppe på den också(på en stor granit skiva mmm).. hmm..

HELVETE!

Satans sjuka! Idag tog ja mig upp 6.30, fixade till mig, packade ner frukost och lunch och börjde gå till jobbet.. Tog mig inte ens halvvägs innan ja kännde att det inte var nån idé och vände om. Yr, borta i huvet, näsblod, life is wounderfull!

Måste köpa nya högtalare upptäkte ja igår, delningsfiltret i ena har gått så mellanregistret är dött(ja det gör mycke för ljudet), sen skulle diskanterna behöva bytas också.. men dom är från -79 så är kanske dags.
Hittade några som inte var dödligt dyra men ska och provlyssna dom.. Drömmen hade dock varit dom här:

image2

Men men, drömma kan man iaf, dom går på runt 300k så..

Nu får det bli film stället.

Maratonhuvudvärk!

Varit hemma och sjuk tredje dagen i rad nu, lite feber och konstant huvudvärk sen i söndags(som inte alvedon biter på! wiiieee!). Så ja fick lite och göra så ja börjar blogg för och fylla tomrummet!
Eller har eg massor att göra men inget ja orkar.. som diska, dammsuga, städa, fixa med bildelarna mm mm.. Just! Måste ju hänga undan tvätten ja tvätta i lördags natt(ja natt, inga frågor tack).
Kan ju förvarna att ja är glömsk, förvirrad och lite så, men ni får ta mig för den ja är helt enkelt.

Bestämde mig efter nyår att tänka igenom mitt liv, komma på vad ja vill göra av det, förbättra hur ja mår fysiskt och psykiskt.. Är ju inte lätt direkt men funkar rätt bra, blivit av med godis suget helt tex. äter bara lite mörk choklad en gång om dagen(vilket drivet några kollegor till vansinne =P). Börjat gå på gym och träna.. eller försöker, hade uppehåll två veckor och när ja var iväg i söndags blev ja sjuk efteråt men men, nytt försök när ja är frisk!
Är singel förövrigt, inte haft nån flickvän över huvudtaget heller för den delen.. Får frågan ibland hur ja inte kan ha haft det, hur fan ska ja kunna veta det är mitt svar! Vissa saker bara blir, så enkelt är det.. Inte nöjd med läget som singel riktigt men tills ja träffar rätt är det inte så mycket att grina över eg(men gör det ändå till några kompisar..).

Så, nu måste ja ha kaffe innan ja kreverar. Är total koffeinnarkoman också! Sweeeet sweeet nectar of life! Mmmmm..
Återkommer kanske under dagen!


image1

RSS 2.0