Hej då..

Kanske blir bättre nu, har man inte tillgång till den på ett tag så känns det inte lika mycke.. Hoppas jag iaf.
Men saknaden kommer finnas där även om det är meningslöst.. Ögonen, leendet.. men men som sagt.. Får säga hej då ordentligt iaf, bara ja hinner =P


image12


Uppdatering: Skitsamma...

Uppdatering

Var ett tag sen ja skrev nu, mycke har hänt så blir kanske ett långt inlägg.   Var nere i jämtland hos morsan hela påsken(blev inte att ja träffade farsan av olika anledningar, trist men så blev det.). När ja kom ner på tordagen åkte vi direkt till magasinet där ja häbärgar många av mina bubbla delar och hämtade allt till framvagnen. När bilen var lastad brummade vi vidare till morbror och hämtade lite fler saker, han hade lovat o bjuda på kaff så vi fick åka och köpa kaffe till han först hehe..
Kul och träffa han o hans nya sambo(lite stolt att ja hjälpe till lite för att dom skulle träffas), sambons dotter kom ner efter en stund också.. Tydligen blev hon väldigt intresserad väldigt rakt av, lite oväntat =P Men men, smickrande iaf!
Resten av helgen gick åt till att slipa, svettsa, kapa, hammra(även ett av mina fingar tyvärr), vålda blästra, blästra ännu mer, slipa o svettsa ännu mer, målat o donat.. Underbart att dona med bilgrejor när man har tillgång till en komplett verkstad med precis allt som kan behövas =] Dock inte nån stjärnskruvmejsel på hela stället hehe..
Nästan allt gick bra och blev grymmt bra.. så är nästan bara montering kvar på den nu.
Var tänkt att ja skulle åka hem på måndagen.. tog mig upp 6 på morgonen, var -24 ute.. gjorde mig klar och vandrade ut till busshållplattsen och väntade på bussen.. efter 30min och halvt djupfrysta fötter gick ja tillbaka och kunde konstatera att bussen inte gick pga påsken.. kul.. så blev en extra dag hos morsan innan ja tog mig upp.
Var helt galet med folk på bussen, tur att ja alltid åker affärsklass(är helt ledbruten om ja åker vanligt) så var lugnt för mig men..   Var riktigt mysigt när ja kom till lägenheten, skulle ta en macka på kvällen.. öppnar kylen och blev nästan anfallen av osten =S Kylen hade gått sönder nångång under påsken så nästan allt var förstört.. Sen trodde ja enfaldigt nog att ja skulle få en ny kul, den är trotts allt från 80-talet.. Men fanskapen bytte bara termostat och drog nån ful jävla sladd så det ser helt fuckat ut.. men men..

Har ett litet dilemma också.. vill nå som ja inte borde.. men vill det så mycke ibland att det är svinsvårt att låta bli. Känns som det finns nått där ibland men samtidigt vet ja att det inte kommer bli nått.. Ttoligen.. Skulle ändå inte funka, men samtidigt.. Kan inte låta bli.. Är så fin.. *suck*

The long road home

Är tillbaka hemma i Luleå nu efter att ha varit hos morsan i jämtland hela påsken, återkommer med ett inlägg när ja inte har sitt sår på arslet efter bussturen..

GRATTIS SYRRAN!

Grattis till fasta jobbet!!! =D


Pensionärer.. ja säger då bara det..


Free Huggs!

Förmodligen har alla sett den redan men går o ses igen =]



Världen behöver mer kramar!

Bugg Bugg

Upptäckt att min blogg har buggar ur lite, ramen till höger med länkar etc. trillar längst ner på sidan. Liten grej men jävligt störig och långt från snyggt.. Så inom en snar framtid borde det vara fixat!


Uppdatering: Är tydligen bara i vissa skärmupplösningar som det kruppar så ni får leva med det om ni kör med blindskrift!

Ooooh

Brände iväg med bilen till en kompis igår kväll, satan så snorhalt det var =S Sen när ja kommer hem igen och svänger in på parkeringen ser ja en piketbuss ståendes vid en lite avstickare, sen när ja kommit in på parkeringen och ska svänga in i min ficka så ser ja ett par lysen i backspegeln.. What could it be?! =P
Första gången ja blivit "stoppad" av polisen, var inte lika läskigt som man kan tro. Hade inte gjort nå fel vad ja vet så.. Var lite små anmärkningar på bilen dom ville prata om med mig, plåten bak var sliten och ena halvljuset var kasst (kul att ja kollade det i fredags när ja donade med bilen o allt sånt funkade..). Men dom var trevliga kollade bilen och om ja hade nån prick i registret, tydligen hade han som pratade med mig inte träffat nån som inte hade det på ett bra tag så fick lite beröm hehe..  Kort fattat, trevliga killar och tur att dom inte kollade däcken *host*

Såg 100 Höjdare igår kväll.. finns tydligen kondomer för kvinnor, väldigt het, såg ut som en fryspåse =P Så ärligt tjejer, vad skulle ni helst göra, stoppa in dendär saken eller rulla på en på vanlig på killen? Får känslan av att det ska finnas en viss risk att den åker in också om man kör på lite hårt.. Men skulle var intressant o testa om inte annat!

Uppdatering till mitt förra inlägg.
Fick ledigt på torsdag så blir att resa ner till morsan i påsk =)
Fic även ta kortdag igår så slutade 14, riktigt skänt på en måndag. La mig i soffan och knarkade X-files!

Då var det måndag igen..

En helg till ända igen, inte nån super helg riktigt men kunde vart sämre..
Var på Charterfest på kåren i lördags, var skit kul och gick riktigt bra! Men ibland blir det inte som planerat, fick hjälpar en kompis lite så blev tidig kväll tyvärr. Men man måste ställa upp för sina vänner så.
Vandrade hem i ullrock, linnebyxor och skjorta så har lite ont i halsen nu också.. synd om mig..

Vaknade iaf plågsamt tidigt på söndan(vaknar alltid tidigt när ja festat av nån anledning) MEN, när ja knäppte på tvn såg ja att det var ju F1!!! Första loppet på säsongen och live från Australien, myspys =]
Vandrade runt i kallingar resten av dagen, men diskade dock bort det gigantiska berg av disk ja hade.

Ska höra med chefen om ja kommer få ledigt på torsdag den här veckan så ja kan åka ner till morsan över påsk.. kommer bli rikigt grinig på hon om ja inte får det, är redan irriterad på att hon inte sagt till om ja får vara ledig.. menar måste ju kunna få veta iaf några dagar innan. Är bara en som ska vara ledig här uppe på torsdag iaf, två stycken har fått ledigt på tisdag efter påsk så ska bli intressant och se.

Är förvirrad igen om samma sak som tidigare, förstår mig inte riktigt på hon.. Men kan ju ha och göra med att hon har mycke och göra.. Får se om det reder sig..

Tillbaka till arbetet igen

Damp!

Aarrgghhhh! Det här stället är ju inte normalt! En liten tröst är iaf att det inte är företaget ja jobbar för som dampar utan det vi har vårat avtal mot.. Jävla tomtar! Bahh... Aja inget man kan påverka, bara vänta o se.
Intressant dock att man vet nu att såfort chefen börjar resa mycke, sitter i massa telefonmöten och sen kallar in till ett snabbt info möte så är det nått dålig på G.
image11

Så gymmt skönt det är att bilen är igång igen förresten! Kan åka iväg och storhandla utan att passabussar, tänka på om man ens orkar bära hem allt.. bara lasta i bilen o brumma iväg =] Ska ge den lite TLC efter jobbet idag också.
Ska ut o vandra med Skogsstjärna sen, inte träffat hon på ett jävla tag nu.. troligen hatar hon mig.. hehe ;P

Ahaa

Ibland har saker en simpel förklaring och man får känna sig lite som en tomte, men är ju sånt man får ta. Så nu är det lugnt =]

Ska försöka få till nått av alla projekt ja har igång idag, har man en sak mindre som gnager på en. Måste fixa tvättid också, snart slut på kallingar, typiskt obra.
Så ska dra tummen ur och få nått gjort nu! Passar på och irriterar grannarna med lite Thin Lizzy också =]


Hello everybody!

Varit slö med bloggandet på sistone men är för att ja varit slö med allt annat också.
Har nästan fått klart ventilkåporna nu, bara liiite jobb kvar. Fått liv i bilen efter över 2månaders stillastående, ganska imponerande att batteriet fortfarande hade laddning. Sug på den alla med moderna bilar! =]
Intressant väder ute, varit plussgrader i flera dagar så hela Luleå är som ett enda stort träsk! Väntar bara på isalligatorerna hehe..

Har fått äran och bli förvirrad den här veckan också, skummt hur nån kan tvärsvänga så totalt. Kanske en blivande politiker.. Men vi får väll se, ja hoppas att det löser sig.

Försöker fixa tid på vårdcentralen och kolla upp en sak(nej inte den saken.. höhö) men var ju inte lätt.. ombads återkomma idag och då bad dom mig testa igen på fredag!

Tror ja har mer och skriva om men måste lära upp en 60årig med våra nya arbetsuppgifter.. Det går bra för han, saaaaaakta men säkert.. Inge stressande alls..

Igår..

Vissa dagar borde man inte gå ur sängen och igår var en av dom.
Allt började bra och ringde inte så galet mycket, men sen... Slutade tidigt och bestämmde mig för att stanna och lacka topplocken, men färgen pärlade sig bitvis så är troligen nå skit kvar på dom. Så efter runt 2h så gav ja upp, packade ihop och gick hem. När ja kommit hem smsar ja en kompis och i samma veva ringer morsan på min hemtelefon. Tydligen går det inte och ringa till min mobil, då skramlar det till och det rasar in sms som tydligen skickats till mig i måndags! Har alltså inte gått att nå mig sen dess... Visade sig att morsan ringde för att berätta att hon fått ett brev fårn luleåkommun om att hennes bil var övergiven på en parkering och skulle bogseras bort om den inte flyttades omgående. Jag har haft bilen där eftersom den inte startar och väntat på och få tillgång till motorvärmarstolpen.Så ringer en kompis som ställer upp på att komma direkt och hjälpa min släpa iväg liket till sin rätta platts(tack så satans mycke!!). Gick ut och sopade av bilen vilket gick bra men lyckades tappa piersing smycket! Det hade på nå sätt lyckat gänga ur sig och försvunnit i snön..
Efter en jävla massa slitande och ryckande så lossnar bilen ur isen och vi får iväg den till stolpen. Lite ironi att ja skulle flytta bilen för att dom skulle kunna snöröja, men min betalda p-ruta var översnöad!! Wiieeeee....
Så slutade med att min lägenhet stank färg, jag var helt slut, stressad och hade inte hunnit äta nån middag.. Underbart avslut på dagen.. Tur att ja hade nån o prata med så ja fick nå annat o tänka på =]
Idag är ja trött och less istället, skyller på gårdagen..

Vill gå på Love and Rockets imorgon men mina jobbarkompisar(dom vanliga suparvännerna) verkar avslagna som vanligt när ja föreslår nått sånt.. Ska ta och höra mig för en annan om det blir nått, han super alltid så chansen är rätt bra!

*snark*

Är helt galet trött och det ringer bara jobbiga tekniker.. seriöst, vad är det för fel på folk, ta ett valium ffs! Bara för att du pratar som en auktionsutropare på speed så går det inte bättre.. aja.. tur att några är normala iaf.
Ska höra mig för om ja kan sluta tidigt idag, få slappna av lite =]

Ska ta och lacka ventilkåporna till Corvetten nu i veckan, var tänk igår men sköt upp det till idag.. tror ja tar det imorgon.. eller torsdag.. hmm

Har jobbat endel på ett projekt till också men inte gått helt enligt planen så måste bygga om lite, verkar som om kablarna blir för långa för att signalen ska gå fram =/
Skoj o dona iaf!

RSS 2.0