Säger bara det

SEMESTER!!!!!!

Karisma?

Är tydligen nånting med mig som får vissa tjejer att vilja hoppa på mig rakt av.. Hänt några ggr nu, iaf som jag vet om, så är inte en som blivit så. Fått höra att det är nått specielt med mig, var svårt o säga rikigt vad.. Men var min utstrålning, mina ögon.. Låter som ja är radiaktiv hehe..
Är smikrande måste ja säga =] Lite läskigt också att man kan bli så pangbom på nån(ingen har anfallit rakt av.. än iaf hehe).. 


Eeeh..

Han var säkert popis i skolan.. och kommer inte alls försöka ta över världen nån gång i sitt liv....................


Måndag

Så helgen har tagit ut sin rätt idag.. Kunde knappt somna inatt och varit helt slut hela dagen, ont överallt. Kunde som tur var sluta tidigt så legat hemma och slöat halva dagen =] 

Som ni vet är ja singel och lite lätt less på det. Så har varit med på några dejting-sidor där ja pratat med x-antal tjejer, vissa mer andra mindre och nån har ja träffat på riktigt också.. Vissa är fina och roliga tjejer men har kommit fram till att det finns en väldigt bra anledning till att vissa jagar på nätet! Nu är det inte på nått sätt av ytliga skäl utan mycket personen som sådan som får en att vilja springa iväg. Tro inte att det gäller alla, absolut inte, finns guld korn därute(vilket Jonas och Frida är bevis på!!!)! Men jag lämnade nätdejtingscenen för ett bra tag sen nu och kommer inte gå tillbaka, nu träffar ja galningarna på riktigt rakt av hehe..
Men hur som helst, anledningen till att ja börja tänka på det här var när ja hitta en länk till det här blogg inlägget: The Date From Hell






One mans trash..

.. gör nån annan nått ballt av tydligen =D



En sån vecka

Fullmatad kan man väll kalla den utan och skämmas..
Måndagen var väll lugn, fortfarande seg från helgen innan då så..
Tisdag tränade ja, galet jobbigt när det var svin varmt inne på gymmet. Dom måste fixa AC dit om man ska kunna vara där på sommaren!
Onsdag träffade ja Kakke efter jobbet så vi kollade lite film och åt och pratade. Sen stack ja till Färjan och mötte upp några jobbarkompisar där. En tjej från våran avd i Gävle var uppe och utbildade vår sommarslav Sara(snygg btw!) så var kul och få små festa med henne.
Torsdag var lugn, en kompis ville få ut mig på fest igen men avstod som tur var hehe.. Träffade en kompis senare på kvällen vilket var jävligt kul, är över 1årsen vi sågs senast. Borde hända oftare tycker ja ;]
Fredag, nationaldag, fest med temat gul/blått hos en kompis. Vad gör man om man inte har nå blågula kläder.. men hittar en billig fasad flagga på Dollar$tore och sätter fast den som en stålmannencape på en t-shirt =D Var grymt rolig fest, som det alltid är när hon fixar fest. Man får dock inte ha nå hämningar, vara blyg eller fördomsfull, då blir det inte lika kul.
Lördag. Ja hinner mest bara vakna(13-14 tiden..) äta mat och piggna till så sticker ja iväg till nästa fest. Den här gången är det mina rymdare som har grillfest. Hade inget att grilla men ja kunde snylta till mig lite här och där så var lugnt =] Hur skönt väder som helst att sitta och festa i tills solen började gå ner så drog oss inom hus då och fortsatte tills det var tid och gå ut på kåren. Sprang ihop med Irre och hennes syrra där, var ett tag sen man såg dom med och var kul, men inte lika stor saknad dock haha..


Varit en riktigt kul vecka, träffat folk ja inte sett på alldeles för länge och träffat många nya som ja hoppas på o få se igen.
Blev lite överraskad över och få höra att en kompis åkte bort för sommaren nu utan och säga nå om det.. Men iof så har hon inte velat ses på en månad eller två heller så ska väll inte vara så överraskad eg.. Lustigt hur folk ändrar på sig ibland..
Dock har träningen blivit lidande av den här veckan.. har siktat på att ta mig iväg 2-3ggr i veckan men när ja varit seg och bakis nästan hela veckan så har det varit svårt. Skärpning nu till veckan, som dessutom är sista jobbar veckan innan semestern!!!!!

Nu ska ja slappa och låta kroppen återhämta sig.. På återseende!

Aj...

...som fan! Fått bristning i ena hälsenan igen.. För er som inte vet hur det är så tänk er ett internt skavsår! Går runt och haltar och små svär när det hugger till, känns kul.
Enda saken ja fick med mig från lumpen och det är inte ens nått bra.. så överraskande.. *suck*

En sån dag!

Inte ofta det är sånna dagar, en sån där allt bara flyter på och är kanon. Men igår, det var en av dom.
Dagen börjar med att ja lyckas få med Eve på att vandra in till stan och flumma runt. Var så grymt fint väder att det vore en synd att inte vara ute, plus det var Luleå crusing så ja ville se bilarna.
Var hur skönt som helst o vandra runt även om vinden var lite kall ibland. Kollade delar av stan som ja inte varit i så mycket tidigare. Så nu vet ja, det finns mer till Luleå än vad man ser annars, våga vandra iväg utanför shoppingstråket!!
Plockade upp några öl när vi passerade systemet så ja skulle ha till festen senare.
När vi sen skulle börja gå hem upptäcker vi att det har börjat snurra sååå mycket fina bilar! Går helt enkelt inte att bara sticka så sätter oss vid rondellen utanför kulturenshus och dräglar.. Solen bränner och glänser i bilarna som glider förbi, motorerna mullrar och man är bara glad!
När ja väl kommer hem så går ja direkt till för festen och lämnar av ölen, går hem o byter om sen tillbaka och öppnar första kalla (första av många.. *HOST*). Kall öl, underbart väder och bra kompisar som man bara sitter och skrattar med. De e najs. Vi hade bokat bord på färjan vid 18 men flyttar det till 19 då vi har för kul för o vilja dra dit än.
Sen på färjan är det ännu bättre, bra bord direkt vid relingen så vi har utsikt över hela norra hamn(hade dock kunnat klara mig utan bastuflotten med dom nakna killarna på vattenskoter som for omkring en bit ut.. men men, var lite humor). Maten var jävligt god även om ja fick skicka till baka min först då den inte var varm. Blev kyligare sen på kvällen så drar vidare till Cleo precis när dom öppnar, hittar ett vip bord som vi sätter oss vid och dricker och pratar. Tog dock ett tag innan det kommer nå speciellt med folk, men det blev drag där tillslut!
Sen på dansgolvet blev det INTE sämre, började dansa med en tjej.. sen fortsatte vi dansa o prata resten av kvällen =] Dock skulle hon hem till Gällivare idag så kunde träffas mer efter dom stängde på cleo, men vi bytte nummer och sa att vi skulle höras så vi får se. Smsade hon idag och hon lät lika pigg som ag var när ja vaknade haha.. Uch.. En så grymt rolig dag har en så otrevlig dagen efter.. Att vara bakis när det är varmt o kvalmigt överallt är inte så kul. Sen var det lite läskigt och kolla konto utdraget, men men, första sommarfesten och det var fan värt det!

Nu ska ja sova, ny hemsk jobbar dag imorgon.. men bara 9st av dom kvar till semester =D



RSS 2.0