Takpropp och kaffe

ÄNTLIGEN! Varit plus grader i två dagar nu och det börjar ge resultat. Slask på vägarna och takdropp.. och en och annan lavin från slumpmässigt tak, så man får se sig för lite utanför centrum. Verkar som luleås innevånare har kommit ur idet också, länge sen det var såhär mycket folk på stan! Om vi bortser från mellandags rean men det är för att folk är galna så räknas inte. Var nån demonstration också.. eller iaf en massa folk som gick med plakat och små skrek, vet inte vad det var om.

Goda nyheter, Roasters har åter öppnat! Skomakaren som var bredvid dom förut har flyttat till Stationsgatan(bredvid Koijis ungefär) och dom har slagit ner väggen mellan dom så nu är det minst dubbelt så stort! Dock verkar tre ggr så mycket folk vilja fika här nu, är helt galet här. Men ja lyckades få en platts vid fönstret så är rätt nöjd.. om man bortser från att det kutar folk i dörren precis hela tiden så drar lite kallt, men vad gör man inte för en skön kopp kaffe. Var iof hit igår  kväll också och tog min favorit, en Inferno, men blev lite besviken på den, inte alls lika god som det var innan renoveringen. Men det är ny personal(märks lite på servicen, tar längre tid och är rätt förvirrat) men det är ju alltid en inkörningsperiod innan nya ställen får till allt helt rätt. Se tidigare inlägg om Allstar. Men är jävligt fräscht här, märks tydligt att dom vill få det lite lyxigare. Går att få "finare" mat, dom har after work och lite sånt, besök dom så förstår ni. Priserna har gått upp också, en vanlig kopp kaffe gick på 20kr förut, är 25kr nu.. Men åter igen, är bra kaffe så värt det(påtår ingår).

I Smedjan snickrar dom på fortfarande och verkar stängas lika många butiker som det öppnas nya. Blomsteraffären slog igen i veckan och Pentik vet ja inte vad det händer med, dom har total utförsäljning men samtidigt har ja läst nått om att dom ska öppna nytt.. Får återkomma om det. Kappahl öppnar sin TREDJE satans butik där Konsum var förut. Vilken stad behöver 3st Kappahl på knappt 300m avstånd från varandra? Är Luleå borna så inkörda att dom inte kan köpa nått annat? Knappast.. Hoppas faktiskt att nån av deras butiker konkar så det blir plats för nått nytt, nått roligt! En trappa upp, där det var ett fik tidigare, slår snart Monki upp portarna så lite nytt blod till Luleås butiksutbud blir det iaf. Dock inte för mig som kille då det är en ren tjej butik.. När blir det våran tur?

Hmm händer det nått mer.. Jag var och tränade igår ja! Fan vilket pump ja hade! Satte person rekord på några maskiner, hur skönt som helst. Fredag kvällar har precis rätt  mängd tränande, nästan inga. Så jag kan ta i så ja låter lite utan att skämmas hehe.. Varit iväg innan jobbet några ggr nu också, grym start på dagen. Får alltid en dipp nån timme efter åt dock, kanske endorfinet eller kolhydraterna som tar slut.. Men brukar vara rätt bra timat med lunchen så går fint, är riktigt pigg på kvällen som kompensation =]

Nu ska ja nog ta och röra på mig, kaffet är slut och det finns säkert nån annan som vill ha min plats. På åter.. eeh.. textande! Nu blir det flummande för mig!

(Bilder kommer, sitter på Max just nu hehe.. )


Kommentarer
Postat av: Världens bästa Sara

Soft uppdate! haha :) kan meddela att Pentik slagit upp portarna på Köpmannatorget och Kapphal ska stänga en av sina andra butiker. Och är inte BO:s flytt värd någon uppmärksamhet i dina ögon?!?! ;)

2009-03-15 @ 21:07:55
URL: http://thesarastory.blogg.se/
Postat av: Emsi

jag älskar monki!! typiskt när jag inte bor kvar i stan.. måste testa roasters då när jag kommer upp nästa gång, dock lät det inte alltför positivt. dyrt och sämre kaffe, njae.. kul att få lite lule-uppdate iaf, u r my personal informer "lule bevakare" haha ;)

2009-03-16 @ 00:17:34
URL: http://emmsso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0