Hmmm...

Känner mig lite mobbad av annonserna i min blogg.. GE-bank annonserar om lån för om man fått en onödig utgift.. precis som om jag slösar pengar.. =P

Najs bajs

Hade en slavdag på jobbet igår, ringde mycke och varmt som fan.. Så avslutade dagen så bra som möjligt.
Först öl på stranden med John och två snygga tjejer, sen lämnade vi John och gick hem till mig för filmkväll =]
Håller tummarna för fin väder i eftermiddag med så vi kan ta nån öl igen hehe..


Livet rullar på

Var ett tag sen ja uppdaterade er på vad som händer i mitt liv nu men orkar inte skriva allt och många av er kanske redan har koll på saken.

Blev att ja träffade Linnéa iaf och det var riktigt nice. Men vet inte om vi kommer ses så mycket mer.. Vissa egenskaper människor har upptäcker man inte fören efter ett tag och såna har visat sig hos henne senaste tiden. Missförstånd över betydelselösa saker har gjorts till en jätte grej och en fråga om en mycket simpel grej gav i princip en fräsning till svar. Sånt som gör att jag bara blir förvirrad och tappar intresset.
Är duktig på och hitta underliga tjejer måste ja säga.. men men.. Känner inte nån direkt sorg över det, menar jag vågar iaf ta chansen och ta kontakt med dom. Känner att det stärker, även om jag väldigt gärna skulle hitta nån och vara med..

Håller på och förbereder inför flytten till nya lägenheten också. För er som inte vet det men det är inte gratis att flytta.. Finns endel "dolda"utgifter, men allt löser sig. Pillar med konceptbilden till den väggmålning jag ska göra, vilka färger som ska vara och så. Kommer bli bra tror ja =]
(kom på att jag inte berättat att jag köpt en lägenhet ens, men det är gjort och handpeningen är betalad! Tar 5min flumm prommenad från centrum till den, helt klart bra =] )

Fått reda på vissa saker om en kompis som fått mig att se saker och ting på ett annat sätt när det kommer till han. En av sakerna var väldigt överraskande och smått.. hmm.. läskiga kan man väll säga.. andra som bara får en att skaka på huvudet och fundera vad fan som pågår inne i hans. Men entill sak var smått sårande, inte totalt överraskande men en sak som gjorde att ja tappade lusten att umgås med han. Att visa uppskattning när man får hjälp och inte ljuga och utnyttja någon enbart för deras egna personliga vinning tar jag som en självklarhet, men tydligen gäller inte det för alla. Varit på min vakt och lite avvaktande på han en tid då ja vet att han är lite speciell och måste hanteras därefter, men det här trodde jag inte.. Vet inte riktigt hur ja ska bete mig nu när det kommer till han...

En onsdag

Har storstädat lägenheten idag, gnuggat köket så in i helvete att det ser nytt ut hehe.. Har tom planterat om några blommor!
Fick sms av Linnéa medan ja höll på och städa, sen har vi smsat hela kvällen. Hon är tydligen religiös, med i OAS, så ska ta och förhöra henne lite om det. Kommer kunna göra det väldigt snart för hon ville träffas imorgon när hon slutat jobbet! Ska gå och äta nått, nånstans, sen får vi se vad vi gör =]
Skulle ut och lufta Audin ikväll också.. Skiten startade inte först så efter lite gnuggande ringde ja farsan, han föreslog att ja knackar på reläet till bränslepumpen. Sagt och gjort sen startade härken, så måste köpa nytt sånt nu innan det brakar helt.. Tog mig iväg på jobbet och tvättade den, åker inte runt i smutsig bil, aldrig. Sen handlade ja och for hem, smällt i mig en halv burk Ben & Jerry glass nu hehe.. Så gott.. =]
Imorgon ska jag på visning på en till lägenhet förresten, lite större och jävligt fräsch, dock inte lika centralt. Lagt bud på den ja kolla igår, ska bli spännande och se hur det går!


Idioter till kollegor dödar!

Nu är det äntligen bevisat det ja misstänkt hela tiden på mitt jobb!






Ännu bättre dag!

Fan vilken skön dag! Allt har flytit på som ja önskat att det skulle göra =]
Lunch träffen med Linnea gick skit bra, hon tyckte ja var knäpp så då vet man att jag har varit mig själv hehe.. Vi ska träffas igen och längre då!! Hon är snygg, rolig och intressant mmmmm.. Hehe..
Sen fick ja lånelöfte på banken, lika högt som ja hoppats på så jag har lite spelrum vid budgivningen. Var på visningen nyss och var en fin lägenhet, nån små sak som borde varit gjort innan visningen tom men går snabbt och lätt att fixa. Hon som sköter om huset tittade in också (nyfiken på hur det såg ut där hehe..) så pratade lite med henne och det verkar som ett hur bra ställe som helst, hade bla. inte varit nån hyres höjning på flera år.
Så nu är det bara att vänta och se, har lagt in intresse anmälan på två andra lägenheter också. Dom är inte lika centralt men lite större och i ungefär samma pris/hyres nivå. Håller tummarna för att ja ska få nån av dom iaf!


YES!!!!!!

Haha så jävla glad ja är!! Tydde tydligen signalerna rätt så imorgon ska vi träffas =] Gått runt och små flinat hela dagen och velat skrika rakt ut! Ringde och prata lite med hon för en stund sen, så skoj och prata med hon hehe..

Update

Hon var naturligtvis ledig idag.. frågade hon som klippte mig igår och hon sa mycket glatt att hon var ledig idag men hon jobbar på måndag så kom tillbaka då! Hon heter tydligen Linnéa fick ja reda på =]
Så nya tag på måndag.. Tur att ja bara var jätte nervig idag, blir lättare då när ja fått tänka ännu mer OCH hon ja frågade lär garanterat berätta för Linnéa att ja sökt hon.. Men ja ska görat..

Hej igen!

Var ett bra tag sen ja skrev sist. Men som sagt, är på semester så skiter i det mesta nu! =D
Hänt en hel del ändå men ska inte skriva om det nu, kan ta den historian en annan gång.
Vad ja ska skriva om nu är nått mer aktuellt.. Från imorgon måste ja kanske hitta ett nytt ställe och gå och klippa mig på. Ska uppdatera er på vad som hänt så ni förstår..

Förra gången jag var iväg och klippte mig, för lite över en månad sen, blev ja klippt av en jätte söt tjej som skulle ta examen från frisörs skolan. Hon skulle göra en av slut proven efter hon hade klippt mig.. nämligen att våga håret på en gammalgubbe, fråga mig inte varför, varken hon eller jag kunde komma på varför. Men blev att vi pratade en massa, till och från så mycket att hon stod bara och pratade istället för och klippa. Var riktigt kul och kände väll lite pirr.. Kändes lite tråkigt också sen när ja betalade och sa hej då. Tänkt på hon nån gång efter det..
Idag var jag åter och skulle klippa mig. Höll tummarna för att hon skulle vara där, menar hon var lärling så kunde lika gärna slutat eller vad som helst. Tar min nummer lapp, sätter mig och väntar en liten stund innan det blir min tur. Var en tjej som ja inte sett där tidigare som skulle klippa mig, så gick och satte mig i stolen medan hon gick iväg och skulle göra nått.
DÅ kommer hon, hon som klippte mig förra gången, gående från lilla butiken dom har. Och hon kommer ihåg mig! Hon ler och säger Hejsan när hon går förbi, ler och säger Hej! tillbaka. Sen går hon runt lite i salongen och fixar med saker, kan inte låta bli att kolla på hon(väldigt lätt då man ser nästan hela rummet genom alla miljoner speglar som är) och ser att hon tittar på mig också.. Hehe.. Hon får sen en kund så hon går till sin station så ser hon inte mer då tyvärr. Sitter tyst större delen av klippningen men sen pratar ja lite med hon som klipper mig, gillar inte och sitta bara tyst när ja blir klippt, känns så otrevligt och trist.
Hon klipper klart mig och ska fixa nån frisyr åt mig trodde ja.. nä hon kladda i lite vax och säger att "Du får väll fixa det som du brukar ha det" WTF! Ja brukar ju alltid få en ny frisyr ja kan köra med när ja är och klipper mig, det som är endel av det roliga.. men men..
Sen när ja fixat min frisyr någorlunda och min frisörska går till kassan tar ja tillfället i akt och pratar lite med hon, kände att ja kan inte gå utan och säga nått! Så frågar lite hur det gått o så.. Hon kommer även ihåg vad vi pratade om då, vilket iof jag också gjorde men ser det som lite större sak att hon kommer ihåg det.. och mig över huvudtaget, menar hon måste ju ha klippt över 100 pers sen dess och pratat med dom alla.
Kände direkt då.. Jag vill prata mer med henne! Jag vill fråga om hon vill gå och fika sen när hon slutar.. Men ja gör det inte, vågade inte eller nå. Så går och betalar sen lämnar jag salongen men känner direkt att ja vill gå tillbaka. Gå tillbaka, gå fram till hon och fråga om hon vill gå och fika sen när hon slutar, kan diskutera vågade hårets vara eller icke vara i dagens sammhälle =P Men jag gör det inte, vågade inte helt enkelt.
Men har bestämmt mig efter konsultation med några kompisar att ta chansen, man lever bara en gång. För att citera min morbror när han förra midsommar samlade mod att gåoch prata med en kvinna(som nu är hans sambo): Ingen kommer ihåg en fegis!
SÅ imorgon ska ja ta mig upp i hyffsad tid, ta mig in till stan och en stund efter dom öppnat(förhoppningsvis inte så mycke folk då.. blir mer nervigt då) gå in och fråga om hon känner för och gå och fika senare. Ett fika är rätt oskylldigt, menar dricka kaffe, äta en kaka och prata. Är ju alltid kul och lära känna nytt folk och om det blir nå mer så är ju inte det fel =]
Hoppas hoppas.. och att hon är där, taskigt annars, måste ja våga gå dit ännu en gång. Och som sagt, säger hon nej så får ja nog hitta mig ett nytt ställe att klippa mig på.
Kommer bli lätt och sova inatt!

Önska mig lycka till!



RSS 2.0