Att vandra med träd

Ok, vet att det inte var såå normalt. Men då ja inte bryr mig i sånt var det bara skoj!
Fick en idé om en grej som skulle kunna vara snygg i lägenheten. Ett träd som "växer" ut ur väggen =] Så igår när ja slutade tidigt hittade ja en lämplig björk i en rishög utanför jobbet, så la den över axeln och vandrade hem.. 45min prommenad och rakt genom centrum. Var ganska många som kollade på en, fick alla blickar man kan få utom arg typ hehe.. Bra raggningsgrej verkar det som också, hade nog kunnat fixat nått nummer om ja hade varit på det humöret.. får bli nästa gång ja vandrar med ett träd =]

Tog och köpte nå fäste för staket på classes, kollade hur den passade och skruvade upp mitt träd. Blev rätt nöjd faktiskt, passar bra med denns mörka färg mot den äggskals vita väggen. Men känns som det blir lite mycket mot väggmålningen runt tvn, så ska testa fästa trädet på ett annat ställe så får vi se.

Slänger upp bild framöver.. eller om det är nån som vill se tidigste får ni skrika =]

Ett specielt bröllop!

Min moster och hennes man gifte sig i hemlighet i sommar, blev ett väldigt unikt bröllop. Dom är båda country fantaster och gifte sig på Country festivalen i Vemdalen -08. Arrangören av festivalen hade fått fria händer i arrangerandet av bröllopet och det hade inte kunnat bli bättre. Grattis och all lycka till er!



Im back!

och kommer uppdatera er snart =]

Movie corner

Satte igång och byggde på det från Ikea direkt igår, så idag blev det dags för det roliga.. Flytta över all utrustning. För er som inte tänkt på det så till ett 5.1 system så är det 6st högtalare vilka alla har två ledare. Sen ska du ha matning till förstärkaren så det är strömmen, en optisk från PS3an, två rca från Xboxen och två från tvn. Sen är inte alla kablar så långa vilket gör att man får fumla i blindo inne i bänken för att koppla in dom. Men men med tålamod och ett visst funderande på vilken högtalare som gick på vilken kabel så var det fixat!
Insåg dock att dom fronter ja ska ha inte riktigt är tänkt att vara som dörrar utan bara som lådfronter, så kommer få pilla och mixtra lite för att få till det. Siktar på att hänga dom så dom fälls ut istället för att öppnas åt sidan, snyggt och praktiskt.

Så här ser det ut just nu, ska sätta små ben på den så den kommer upp nån cm. Lär bli problem med min dörr idé annars..





(mini-bubblan som pryder bänken, älskar denna bil =D )

Road trip!

Kom precis tillbaka från Ikea.. åkte med en jobbarkompis och hennes kille.. vi irrade runt i 6 timmar! Helvete så slut man är nu och som vanligt kostade det lite mer än beräknat. Men allt behövdes så =]
Kan iaf rekommendera Toyota Avensis, hyrde en sån och var grymt skön att köra!

Nu ska ja slöa.. eller skruva.. får se

Gropar i vägen

Ok går inte helt som planerat med fixandet.. försöker få in spottarna men elledningarna i huset är gamla, stela och dimentionerade för högspänningsledningar ser det ut som.. men men, skaffa större sockerbitar så ska det lösa sig!
Och barbordet trilskas lite men det är en lätt sak att fixa också =]

Detta har hänt:

Ok inte skrivit på ett tag nu igen men hänt saker ändå!
Barbordet är nästan klart, ska bara limma ihop dom två delarna och skruvafast dom i konsolerna. Köpt spottar och börjat pillet med att fälla in dom i eldosorna för takuttagen ovanför fönstren.. ett jävla pill rättare sagt, måsta kannibalisera dosorna för att dom ska få platts och modifiera fästerna för spottarna. Men blir snyggt så det är huvudsaken! Kommer klaffsa upp nå bilder senare.

Var med jobbet på Pitehavsbad i helgen. Var möte först sen gjorde vi det vi gör bäst, åt och drack! =D Var skoj men blev inget badande trist nog.. Skyler helt och fullt på mina jobbar kompisar som var sega och sen bakis.. =P Jag var chauför dagen efter så var rätt ordentlig av mig! Det trodde ni inte om mig va?!

Pizza och filmkväll med Ida efter jobbet idag, ska bli sketa skoj! =D

Mr Handyman!

Igår var ja jävlar duktig, cyklade till och från jobbet, sen när ja kom hem tog ja tag i barbords bygget igen. Gick mycket bättre än i lördags, men grymt jobbigt.. Solid ek är ett hårt jävla material och sen när man tydligen borrade i armeringen som sitter i pelaren gjorde det inte lättare =P Men börjar se bra ut, bilder kommer när det är klart.
Satte fast golv på väggen också! Kör med parket som sänggavel, riktigt snyggt, bilder kommer väl när ja är klar med sovrummet  =]

Galet på jobbet nu.. ser ni at det stormar i södra sverige så kan ni vara säkra på att det blir ett helvete för mig =P Lite kaosteori över det hela.. men men, på lördag är det pitehavsbad som gäller och företaget betalar! =D


Tiderna förändras

Ibland förändras saker utan att man riktigt märker det fören det plötsligt slår en rakt i ansiktet. Personer kommer och går i ens liv, vissa utan att man tänker på det eller att det påverkar en märkbart. Andra river upp stora sår som inte ens dem bästa doktor kan laga. För mig är det nått mitt i mellan som hänt..
Dom första jag lärde känna och bli vänner med när jag flyttade upp hit har glidit ifrån en och trotts försök att återknyta banden verkar det förgäves..
Beror väll mycket på att vi lever helt olika liv, dom studentlivet och jag arbetarlivet. Man kanske inte tror att det är så stor skillnad men det är som dag och natt, går inte direkt att jämföra dom. Vi skaffar olika intressen och vänskapskretsar, men trodde att vi kunde hålla kontakten för det.
Insåg dock att det nog var försent nu.. Det är inte sånt som sägs eller görs som får en att inse sånt, det är avsaknaden av det. Känns väldigt trist då jag försökt hålla kontakten med dom, men måste vara ömsesidigt för att sånt ska funka.
Jag hoppas vi kan hitta tillbaka framöver..


Annars har det inte hänt så mycket den här helgen, bastade i fredags, försökte bygga barbord igår(gick inte så bra så la det på is) och var och tränade idag så sitter och små vibrerar just nu hehe..

Just, har snöat här i lördags. Dock sova jag, var horribelt tidiga 9.40 som flingorna hade trillat =S

High School Never Ends


The Pizza King!

Fan så kung jag är på att göra pizza! Ni skulle bara veta hur grymt gott det luktade och smakade! =D



Botten som är vitlöks kryddad, krossade tomater, skivade färska champinjoner, salami, ost och basilika.. Mmmmm....

Tv-bänks jakten

Ska köpa ny tv bänk men har lite svårt att bestämma mig för vilken. Vet vilken stil jag vill ha, vit, låg, inte för djup och inte för bred men inte för smal heller hehe.. Kollat på Ikeas Bestå serie och den är snygg men vanlig och inte riktigt optimal.
Men hitta en hos Mio nu, snygg och bra mått men lite dyrare..



(Mio - Kansas)

RSS 2.0