Frack beställd!

Då var ett komplett frackpaket beställt.. Var lite krångligt att koma fram till vilken storlek ja sklle ha. Fick kompromissa på byxorna men om dom inte sitter 100 är det lätt ändrat hos skräddaren så =]
Blev att ja beställde från Black Tie istället för det ja kolla på innan. Dom hade ett paket med både svart och vit väst och vit lär komma till användning!



Så peppar peppar nu att det kommer i tid och att den sitter vettigt!!

Kommentarer
Postat av: Emsi

hm verkar ju rätt bra, jag blir bara lite misstänksam mot såna tillskott som bygger mycket så snabbt.. hur tar man det, pulverform? vad kostar det?

2009-01-27 @ 20:51:04
URL: http://emmsso.blogg.se/
Postat av: Malin

Henrik!! Hur mår du??! Vad händer? (hann ju aldrig prata sist!) VAD ska du ha frack till, ska du gifta dig eller? =)Kram!

2009-01-31 @ 16:30:19
URL: http://minafavoriter.blogg.se/
Postat av: Henrik

Tja! Jo det ringde helt galet när du var förbi.. Allt är fint med mig! Själv då? =] Händer en hel del och inte mycket, jag tränar rätt mycket nu för tiden, pillar med lägenheten, har ett hemligt sido projekt på G också, så händer lite diverse. För dig då?

Hehe nä, ska inte gifta mig(behövs bla en flickvänn för det =P ). Men du får vänta på och få veta som dom andra! Kram

2009-01-31 @ 16:38:55
URL: http://kalsongriddaren.blogg.se/
Postat av: Malin

Fan vad taskigt, du vet hur jag blir när det vankas hemlisar! =) Lägenheten är kanonfin! Du har en riktigt bra smak!! Detta hemliga sidoprojekt tänker jag inte ens ta upp, då dör jag ju av nyfikenhet!

Mitt liv rullar på i en faslig fart, Lova är snart nio månader och är numera överallt. Men underbarare unge finns inte..såklart=) Vi myser mest på om dagarna, går på babymassage, babysång, träffar fler mammor och bebisar och så snart börjar babysimmet. Ja, du ser ju liksom temat på mitt liv..=) Jaha, då får jag väl sitta och kämpa mot nyfikenheten tills fredag, eller så kan du helt enkelt maila mig alla detaljer på [email protected] =)

2009-02-03 @ 08:24:17
URL: http://minafavoriter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0