Renovering av klädkammaren, del 2

Hände inte ett skit igår, låg i soffan och spelade Fallout 3  precis hela dagen. Eller iof, kollade  nått avsnitt Shaman King också hehe..
Men idag har ja varit riktigt produktiv! Uppgraderade först servern och drift satte den, sen gav ja mig på klädkammaren igen.
Har fixat topp skivan, använde en av garderobsdörrarna till det. Upptäckte en till egenhet med utformningen av rummet.. Det blir inte bara smalare desto längre in, det är djupare på ena sidan också! så där blev min lägenhet liiite större plötsligt! Mät noga, du kan ha flera cm2 större lägenhet än du trodde! ;]
Men.. *HOST*.. glömde ta bort pluggarna i skivan som var för gångjärnen så glipar lite i framkanten, men då ja ska sätta en täcklist där så spelar det inte så stor roll. Men irriterande. Skruvade iaf fast skivan och spacklade över skruvarna och gliporna i kanterna. Har tänkt lägga en limträskiva uppe på det och betsa den, men senare fråga.
Fixade till en täckbit och satte fast under hurtsarna(jopp, ja kallar dom det nu.. får dom dörrar framöver kommer dom kallas för skåp). Jämför bilderna så ser ni nog skillnaden =]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0