Idioter ska inte inreda lägenheter

Som rubriken lyder.. har du en IQ strax under nivån av en fiskmås, ge dig inte in på och renovera en lägenhet. För om nånting inte passar så våldar man inte för att det iaf ska stå på plats.

Så varför skriver ja det här?
Jo jag har planerat att bygga om klädkammaren. Kapa garderoberna så det blir mer av låga byråer, montera väggskenor och sätta upp ett hyllplan(typ hatthylla), en klädstång för att hänga alla skjortor och kostymer på, tapetsera och lägga in en snutt heltäckningsmatta, sätta upp en liten ek hylla för att ha små saker på(klockor etc). Hittat riktigt porriga tapeter på Rusta som jag har tänkt klappa upp =]
Men... alla dom där sakerna grundar sig ju i att garderoberna går att plockas ut så dom kan byggas om och så jag kan tapetsera. Men nu var inte det så jävla lätt då nå tjockskallar VÅLDAT in ena garderoben så den satt klossad mellan den andra och väggen, den målade och lite flexibla gipsväggen.. Det förklarade varför den stod över 10cm längre ut än den andra också. Man gör inte så för gudsskull. Passar det inte så justerar men tills det gör det, slipa av på sidan av garderoben bara! Det skulle aldrig synts! Så för att få lös den fick jag köpa en såg på gubbdagis(ClasOhlson), kapa taket och slå ur det på garderoben. Sen rycka och slita som en idiot tills den äntligen lossnade, då gick det jättelätt att flytta den. Tänk om dom hade mätt två ggr och moterat en gång istället för att inte mätt alls och vådat.

Men men nu är det gjort och jag för hoppningsvis ska resten gå lättare. Har dock aldrig tapetserat så vi får väll se hur det går. Önska mig lycka till!

(Råkades köpa ett nytt duschmunstycke på Classes också, eller ja.. en hel takdusch =] Lite pill att montera men testkörde den och sååå nice!)



Tillägg: Glömde berätta, hittade en liten bag efter förra ägeren bakom garderoben =P Innehöll en påse värmeljus, en mini kåsa och ett håspänne hehe..

Kommentarer
Postat av: Mika

Men varför ska du göra korta byråer av garderoberna?! Det verkar ju ganska så svårt och onödigt jobbigt.. montera in lådor och de blir ju jättesmala...



Och varför drog du inte bara ut den yttersta garderoben först?



De kanske inte slipade på garderoben för att göra den ful om de nu skulle flytta bort garderoben och ha nån annanstans..?

2009-02-14 @ 09:17:30
Postat av: Henrik

Låga byråer, inte korta ;]



Det var den yttersta som var problemet, den hade två tjockisar kastat sig mot så den klämde fast allt..



Äh, sånt ska man inte ta hänsyn till. Då kan dom som vill springa iväg med dom köpa nya, så hade det iaf sett bra ut nu =]

2009-02-14 @ 09:24:30
URL: http://kalsongriddaren.blogg.se/
Postat av: Mika

Menar korta/smala, i sidled alltså, inte låga. En garderob brukar ju vara smalare än en byrå. Men tycker ändå att det verkar klurigt att bygga dit lådorna.. eller köper du nya och bara monterar?

Ska bli spännande att se det färdiga resultatet sen!

2009-02-15 @ 08:39:22
Postat av: Henrik

Ett ord, trådbackar ;] Satt en massa såna i garderoberna så dom som får agera lådor nu.

2009-02-15 @ 09:42:10
URL: http://kalsongriddaren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Aha, men då är det ju inte en byrå, utan typ bokhylla eller nåt..? Tror nog det blir bra iaf! Lycka till!

2009-02-15 @ 20:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0