Dagens shopping!

Sålde min slut varg till bil i förrgår så fick lös en del pengar då som jag direkt öronmärkte till att handla möbler till lägenheten. Så idag använde ja lite av dom!

Blev ett besök på Duka där ja kom tillbaka med den här:


Duka - Soul, tidningsställ i ek och glas. (vägde lite och bära hem kan ja lova)

En liten hylla från Indiska som blir nattduks"bord", klockan och mobilen ryms på den och det räcker! Ingen bild på den just nu men återkommer nog med det.
Hittade te där också:

 Grönt te med citron och ingefära, grymt gott!

Dom har annan design på paketet nu, men andra te-sorter dom har står det Hurry Curry och det är iaf för mig förrvirrande.. Trodde först att det var curry smak så kolla inte två ggr på det.. visade sig vara Chai och en annan smak vid närmare kontroll men kan nog skrämma bort endel potentiella kunder ändå.

Kommentarer
Postat av: Alex

Hej! Har just hittat din blogg, grymt kul att läsa! Också ett bra sätt att hålla koll på dig utan att behöva vara social och ringa..eller hälsa på.. haha, jag är en hemsk människa.. nej men ärligt så är det jättekul att läsa och kunna ha lite koll nu när vi bor så långt ifrån varandra och ses 1 gång /år..i bästa fall (hos mormor vid jul)! Ha det bra! Kram/ kusin Alex

2008-09-20 @ 17:06:24
Postat av: Henrik

Tja!



Haha jo vi är båda lika bra på det =P Tycker du får ta och börja blogga också. Du börjar ju vara som mormor som man knappt vet i vilket land hon är i hehe.. Ha det fint! Kram

2008-09-24 @ 09:02:16
URL: http://kalsongriddaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0