En sån vecka

Fullmatad kan man väll kalla den utan och skämmas..
Måndagen var väll lugn, fortfarande seg från helgen innan då så..
Tisdag tränade ja, galet jobbigt när det var svin varmt inne på gymmet. Dom måste fixa AC dit om man ska kunna vara där på sommaren!
Onsdag träffade ja Kakke efter jobbet så vi kollade lite film och åt och pratade. Sen stack ja till Färjan och mötte upp några jobbarkompisar där. En tjej från våran avd i Gävle var uppe och utbildade vår sommarslav Sara(snygg btw!) så var kul och få små festa med henne.
Torsdag var lugn, en kompis ville få ut mig på fest igen men avstod som tur var hehe.. Träffade en kompis senare på kvällen vilket var jävligt kul, är över 1årsen vi sågs senast. Borde hända oftare tycker ja ;]
Fredag, nationaldag, fest med temat gul/blått hos en kompis. Vad gör man om man inte har nå blågula kläder.. men hittar en billig fasad flagga på Dollar$tore och sätter fast den som en stålmannencape på en t-shirt =D Var grymt rolig fest, som det alltid är när hon fixar fest. Man får dock inte ha nå hämningar, vara blyg eller fördomsfull, då blir det inte lika kul.
Lördag. Ja hinner mest bara vakna(13-14 tiden..) äta mat och piggna till så sticker ja iväg till nästa fest. Den här gången är det mina rymdare som har grillfest. Hade inget att grilla men ja kunde snylta till mig lite här och där så var lugnt =] Hur skönt väder som helst att sitta och festa i tills solen började gå ner så drog oss inom hus då och fortsatte tills det var tid och gå ut på kåren. Sprang ihop med Irre och hennes syrra där, var ett tag sen man såg dom med och var kul, men inte lika stor saknad dock haha..


Varit en riktigt kul vecka, träffat folk ja inte sett på alldeles för länge och träffat många nya som ja hoppas på o få se igen.
Blev lite överraskad över och få höra att en kompis åkte bort för sommaren nu utan och säga nå om det.. Men iof så har hon inte velat ses på en månad eller två heller så ska väll inte vara så överraskad eg.. Lustigt hur folk ändrar på sig ibland..
Dock har träningen blivit lidande av den här veckan.. har siktat på att ta mig iväg 2-3ggr i veckan men när ja varit seg och bakis nästan hela veckan så har det varit svårt. Skärpning nu till veckan, som dessutom är sista jobbar veckan innan semestern!!!!!

Nu ska ja slappa och låta kroppen återhämta sig.. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0