En sån dag!

Inte ofta det är sånna dagar, en sån där allt bara flyter på och är kanon. Men igår, det var en av dom.
Dagen börjar med att ja lyckas få med Eve på att vandra in till stan och flumma runt. Var så grymt fint väder att det vore en synd att inte vara ute, plus det var Luleå crusing så ja ville se bilarna.
Var hur skönt som helst o vandra runt även om vinden var lite kall ibland. Kollade delar av stan som ja inte varit i så mycket tidigare. Så nu vet ja, det finns mer till Luleå än vad man ser annars, våga vandra iväg utanför shoppingstråket!!
Plockade upp några öl när vi passerade systemet så ja skulle ha till festen senare.
När vi sen skulle börja gå hem upptäcker vi att det har börjat snurra sååå mycket fina bilar! Går helt enkelt inte att bara sticka så sätter oss vid rondellen utanför kulturenshus och dräglar.. Solen bränner och glänser i bilarna som glider förbi, motorerna mullrar och man är bara glad!
När ja väl kommer hem så går ja direkt till för festen och lämnar av ölen, går hem o byter om sen tillbaka och öppnar första kalla (första av många.. *HOST*). Kall öl, underbart väder och bra kompisar som man bara sitter och skrattar med. De e najs. Vi hade bokat bord på färjan vid 18 men flyttar det till 19 då vi har för kul för o vilja dra dit än.
Sen på färjan är det ännu bättre, bra bord direkt vid relingen så vi har utsikt över hela norra hamn(hade dock kunnat klara mig utan bastuflotten med dom nakna killarna på vattenskoter som for omkring en bit ut.. men men, var lite humor). Maten var jävligt god även om ja fick skicka till baka min först då den inte var varm. Blev kyligare sen på kvällen så drar vidare till Cleo precis när dom öppnar, hittar ett vip bord som vi sätter oss vid och dricker och pratar. Tog dock ett tag innan det kommer nå speciellt med folk, men det blev drag där tillslut!
Sen på dansgolvet blev det INTE sämre, började dansa med en tjej.. sen fortsatte vi dansa o prata resten av kvällen =] Dock skulle hon hem till Gällivare idag så kunde träffas mer efter dom stängde på cleo, men vi bytte nummer och sa att vi skulle höras så vi får se. Smsade hon idag och hon lät lika pigg som ag var när ja vaknade haha.. Uch.. En så grymt rolig dag har en så otrevlig dagen efter.. Att vara bakis när det är varmt o kvalmigt överallt är inte så kul. Sen var det lite läskigt och kolla konto utdraget, men men, första sommarfesten och det var fan värt det!

Nu ska ja sova, ny hemsk jobbar dag imorgon.. men bara 9st av dom kvar till semester =D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0