Rastlös!

Känner mig full av energi och vill hitta på nått, men vet inte vad.. En kompis undrade om ja vill med och åka skridskor men känner inte riktigt för det. Se film eller lyssna på musik känns rätt meningslöst, kanske promenera lite..
Funderade på om man skulle testa kamikazidejting förresten, bara gå upp till nån tjej man ser på stan och fråga om hon vill ta ett fika. Hade nog kunnat vara kul och testa, skulle vara nervös som fan men ändå!

Förstår inte hur vissa tjejer(eller tjejer överhuvudtaget eg..) tänker riktigt.. Har pratat om hur vi känner så båda är på det klara med det. Men sen pratar vi lite att det skulle vara trevligt med att ha det på ett annat sätt, sen får man totalt skilda signaler hela tiden! Låter ena stunden att hon är intresserad och andra inte, eller att hon blir sur. Om vi träffades mer så skulle det förmodligen vara lättare och veta mer hur det faktiskt är, men går ju inte och få träffa hon! Alltid är det nått annat eller så mår hon inget bra så det inte går för det och om hon föreslår nått nån gång så är det inte i närheten av det vi pratat om annars.. Vill tända en eld här som båda kan värma sig på, men vedträna är blöta och springer runt på campingplatsen. Varför kan hon inte bara ta ett beslut och stå fast vid det?

Nu blåser och snöar det ute, blev det mindre lockande att gå ut.. hmm.. vill ha glass..

image4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0