Maratonhuvudvärk!

Varit hemma och sjuk tredje dagen i rad nu, lite feber och konstant huvudvärk sen i söndags(som inte alvedon biter på! wiiieee!). Så ja fick lite och göra så ja börjar blogg för och fylla tomrummet!
Eller har eg massor att göra men inget ja orkar.. som diska, dammsuga, städa, fixa med bildelarna mm mm.. Just! Måste ju hänga undan tvätten ja tvätta i lördags natt(ja natt, inga frågor tack).
Kan ju förvarna att ja är glömsk, förvirrad och lite så, men ni får ta mig för den ja är helt enkelt.

Bestämde mig efter nyår att tänka igenom mitt liv, komma på vad ja vill göra av det, förbättra hur ja mår fysiskt och psykiskt.. Är ju inte lätt direkt men funkar rätt bra, blivit av med godis suget helt tex. äter bara lite mörk choklad en gång om dagen(vilket drivet några kollegor till vansinne =P). Börjat gå på gym och träna.. eller försöker, hade uppehåll två veckor och när ja var iväg i söndags blev ja sjuk efteråt men men, nytt försök när ja är frisk!
Är singel förövrigt, inte haft nån flickvän över huvudtaget heller för den delen.. Får frågan ibland hur ja inte kan ha haft det, hur fan ska ja kunna veta det är mitt svar! Vissa saker bara blir, så enkelt är det.. Inte nöjd med läget som singel riktigt men tills ja träffar rätt är det inte så mycket att grina över eg(men gör det ändå till några kompisar..).

Så, nu måste ja ha kaffe innan ja kreverar. Är total koffeinnarkoman också! Sweeeet sweeet nectar of life! Mmmmm..
Återkommer kanske under dagen!


image1

Kommentarer
Postat av: Skogsstjärna

Välkommen ;)

2008-02-20 @ 13:50:44
URL: http://skogsstjarna.blogg.se
Postat av: Henrik

Haha tack =P

2008-02-20 @ 14:30:50
URL: http://thewuper.deviantart.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0