Fredag

Som många av er vet så blir ja ganska lätt förvirrad och fundersam.. inte på ett alzeimers sätt dock. Tänker, funderar och analyserar saker lite förmycke, vet att ja gör det, svårt att låta bli. Bryr mig nog mer än ja borde också kanske, men ja är sån helt enkelt.
Just nu är det väll mest två saker som ja tänker på, båda om tjejer, ni är förvirrande!

Hur ska man veta om nån är intresserad då hon går från jätte pratig till att knappt säga nå, ger korta svar, allmänt ointresserad av det man säger(tex. berättar ja att det gör cp ont i knät trodde ja att ja skulle få mer än ett ajdå till svar..). Men kan ju lika bra vara inget, mycke med annat eller så.. Men ja blir ändå fundersam..

Även om du säger att det inte är nått och ja inte behöver oroa mig så funderar ja ändå vad det kan vara när du helt plöttsligt åker iväg. Du har verkat lite olik dig i veckan, lite skummare än vanlig.. Du vet att du kan prata med mig om allt =] Men hoppas du får det skoj näe du är borta!

Tatueringen går det fint med, böjar vara en sårskorpa på den men smörar med helosan 6ggr om dan så den håller sig mjuk och fin!
Blir stan på lördag med Eve, har inget och handla eg men kan ju flumma runt och irritera hon lite. Men bli inte grinig igen bara för att ja inte tar butikerna i turordning så vi måste gå tillbaka lite.. Slappna av och flumma mer! =D

Och en sak till... TGIF!!!!!!

image28

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0